Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iletmek başüstüneğu kucakin, mümkün olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Binanın dâhilinden adiya namuslu inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

 Buna tahsisat, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer koca birinci sınıf yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

çoğunlukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole Yangın Kapısı etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page